027/321-788 vodovodpk@mts.rs

jkp hammeum

Javno komunalno preduzeće „HAMMEUM“

JKP Hammeum

O nama

Javno komunalno preduzeće „HAMMEUM“ je nastalo pripajanjem PD JKP “HAMMEUM”, matični broj 17442350, kao društva sticaoca i JP za zaštitu i unapređenje životne sredine, matični broj 20814276, JKP “Tržnice” Prokuplje, matični broj 20058536, i JKP “Čistoća” Prokuplje, matični broj 20058552, kao društava koja prestaju pripajanjem.

Cilj osnivanja jednog ovako velikog preduzeća je objedinjavanje komunalnih delatnosti, racionalizacija troškova obavljanja komunalnih delatnosti, kao delatnosti od opšteg interesa, uz povećanje kvaliteta pruženih usluga.

Misija

Preduzeće svoju misiju sagledava u kontinuiranom i kvalitetnom obavljanju poverenih delatnosti na savremen i ekološki prihvatljiv način, a uz poštovanje javnog interesa lokalne sredine .

Preduzeće svojim načinom organizovanja i kvalitetima usluga koje pruža bitno utiče na kvalitet života najširih slojeva društva .

Preduzeće nastoji da održi intenzivnu saradnju sa gradjanima i privrednim subjektima kao korisnicima usluga i razvoj ekološke svesti i odgovornosti .

 

Vizija

Vizija preduzeća je vodeća pozicija medju javnim komunalnim preduzećima na teritoriji Republike Srbije , prepoznatljivost u odnosu na konkurenciju u okruženju .

Preduzeće nastoji da uspe u svom cilju zaštite životne sredine u svim segmentima svog poslovanja .

Nastojimo da zadovoljsvo korisnika naših usluga bude na prvom mestu . Partnerstvo , poverenje lokalne samouprave i društva u celini kao i porast broja korisnika naših usluga je naš cilj .