027/321-788 vodovodpk@mts.rs

Јавно комунално предузеће HAMMEUM – Прокупље дана 11.09.2021. године организује, као што је већ раније објављено, по одобрењу оснивача, традицинални такозвани јесењи вашар у Прокупљу.

Вашар ће се као и ранијих година одржани на следећим јавним површинама: на коловозу Баштованске улице од укрштања исте са улицом Василија Ђуровића- Жарког и Новопројектоване улице, поред стадиона и кеја на реци Топлици  до уласка на некадашњу градску депонију, док ће забавне игре бити постављене на новоформираном простору, на кеју поред реке Топлице.

Решењем Одељења за урбанизам, стамбено-комуналне делатности и грађевинарство Градске управе града Прокупља од 02.09.2021.године одређено је да ,  за саобраћај ће бити затворене улице Баштованска и Новопројектована, поред стадиона и кеја до моста на реци Топлици, тј. до уласка на некадашњу градску депонију и то у времену од 15 00 часова дана 10.09.2021.године до 24 00 часа дана 11.09.2021.године.

Будући да и даље траје пандемија изазвана вирусом  COVID 19, Јавно комунално предузеће HAMMEUM – Прокупље апелује да се продавци, али и сви остали учесници у овој традиционалној манифестацији строго придржавају епидемиолошких мера, прописаних од стране Владе Републике Србије и Кризног штаба за све време одржавања вашара.